Vondels Ornament glass dodo pavone Moooi, Juletræspynt Dronte

150,00 kr.

Flot og sjovt mundblæst og håndmalet juleophæng i en flot æske

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
160,00 kr.
Varenummer (SKU): 9219632065030 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Ornament glass dodo pavone Moooi er en Dronte lavet som juletræspynt fra Vondels

Den fantastiske dronte er lavet i mundblæst glas og er håndmalet, hvilket betyder at hvert enkelt juletræspynt er helt unik. Dronten måler høj 6.5 cm og kommer i en flot æske.

Vondels er et Hollandsk firma der startede i 2015 med at lave eksklusivt mundblæst og håndmalet juletræspynt og i dag laver de juleophæng i alle mulige varianter og alle vedhæng kommer i en smuk æske.

Vondels julepynt er en blanding af julekugler og forskellige sjove figur, de er alle mundblæst og håndmalet og derefter dekoreret med maling, glimmer og sten, derfor er hver enkelt ophæng helt unik. Vondels laver juletræsfigur som en krokodille, vinflaske, kage, kaffemaskine, julekugle og mange andre fantastiske kreationer. Nogen af de nye kendte mærker Vondens er godkendt til at lave juletræsdekorationen af er Hello Kitty, My Little Pony, NERF, Monopoly og mange andre.

Luksuriøse trendy og sjove juletræsfigur er en af overskrifterne på 2021 kollektionen der har mere en 250 nye dekorationer, dette inkludere deres mest solgte og gør, at Vondels nu har 600 forskellige og unikke juletræspyntsfigur

Firmaet Moooi har i samarbejde med Vondels lavet en serie af juletræspynt med dyr, både uddøde dyrearter og dyrarter vi endnu har på jorden. Ale dyrearterne har fået tekstur på overflade, så den ikke kun er pga. glasset og farven. Teksturen gør at denne serie bliver endnu mere eksklusiv og smuk, idet man får endnu mere spil i lyset samt en helt anden effekt ved denne fremgangsmåde og derigennem kan man også se det design som Moooi er kendt for. De smukke dyr er belagt med en tekstur af farve, glimmer, hår/fjer, velour m.m.

Dronter er en uddødt fugl der levede i Mauritius på kysten ved Madagaskar. Dronten blev i dagligtale omtalt som Dodo, hvilket stammer fra det gamle Portugisiske navn Doudo der betyder sinke. Dronten kunne ikke flyve og var ca. en meter høj, den er relaterede med duer. Firmaet Moooi har på flere af deres tapeter bruger designet med en dronte. Dronten er lavet i flere forskellige og smukke farver der glimter flot på juletræet.

Vin & grin, Et juletræ der får dig til at grine eller gør dig sulten. Fristelserne kan være en chokoladeis overtrukket med nødder eller en kage med kirsebær på toppen, eller måske fortrækker du gin eller vin med chips, og det gode er, at man her kun tælle minder frem for kalorier

Hos Vondels tror de på magien ved jul, hvor man skaber smukke minder med familien og vennerne omkring juletræet, der er dekoreret med smukke juleskatter. Kreerer din egen magi med de smukke gyldne minder som man vil huske resten af livet.

The Parade, Vondels design af Paraden er, hvor farverne ikke kan klaske og minimalisme er en bommert. Hvor de modige og glade farver præsenteres som en farlig bedårende tiger, de hotteste læber på jorden og en meget moderigtig Staffordshire hund, ens jul har aldrig været så glamourøs.