Vondels Ornament glass dachshund with christmas hat, Juletræspynt gravhund med nissehue

150,00 DKK

Flot og sjovt mundblæst og håndmalet juleophæng i en flot æske

På lager (kan bestilles som restordre)

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 DKK)

  • blank
  • blank

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 DKK)

  • blank
  • blank
160,00 DKK
Varenummer (SKU): 2152250150016 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Ornament glass dachshund with christmas hat er en sød gravhund med nissehue fra Vondels

Gravhunden er lavet i mundblæst glas og derefter håndmalet, hvilket betyder at hvert og en er unikke. Gravhunden måler 9.5 cm høj og kommer i en flot æske.

Vondels er et Hollandsk firma der startede i 2015 med at lave eksklusivt mundblæst og håndmalet juletræspynt og i dag laver de juleophæng i alle mulige varianter og alle vedhæng kommer i en smuk æske.

Vondels julepynt er en blanding af julekugler og forskellige sjove figur, de er alle mundblæst og håndmalet og derefter dekoreret med maling, glimmer og sten, derfor er hver enkelt ophæng helt unik. Vondels laver juletræsfigur som en krokodille, vinflaske, kage, kaffemaskine, julekugle og mange andre fantastiske kreationer. Nogen af de nye kendte mærker Vondens er godkendt til at lave juletræsdekorationen af er Hello Kitty, My Little Pony, NERF, Monopoly og mange andre.

Luksuriøse trendy og sjove juletræsfigur er en af overskrifterne på 2021 kollektionen der har mere en 250 nye dekorationer, dette inkludere deres mest solgte og gør, at Vondels nu har 600 forskellige og unikke juletræspyntsfigur

Terra Flora, Terrakotta er tidens farve indenfor interiør. Terrakotta er en rig, varm og tæt på de orange farver der er overraskende alsidige. Alle disse varme farver som kanel, karamel, støvet pink og skarp orange de tilfører med det samme en dejlig varme til juletræet

Vin & grin, Et juletræ der får dig til at grine eller gør dig sulten. Fristelserne kan være en chokoladeis overtrukket med nødder eller en kage med kirsebær på toppen, eller måske fortrækker du gin eller vin med chips, og det gode er, at man her kun tælle minder frem for kalorier

Hos Vondels tror de på magien ved jul, hvor man skaber smukke minder med familien og vennerne omkring juletræet, der er dekoreret med smukke juleskatter. Kreerer din egen magi med de smukke gyldne minder som man vil huske resten af livet.

The Parade, Vondels design af Paraden er, hvor farverne ikke kan klaske og minimalisme er en bommert. Hvor de modige og glade farver præsenteres som en farlig bedårende tiger, de hotteste læber på jorden og en meget moderigtig Staffordshire hund, ens jul har aldrig været så glamourøs.