Snazzy Santa Socks Julesokker

30,00 kr.

Smarte julestrømper med julemotiver på

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Socks er smarte julesokker med print på fra Snazzy Santa

Snazzy Santa er et dansk firma der selv producere deres fantastiske juleprodukter. Firmaet startede først som forhandler og har solgt til de danske julemarkeder siden 2006 indtil de i 2020 valgte at komme ind på grossistmarkedet, det er to friske fyre der står bag firmaet og det er helt normalt at se dem i julehabitter, i 2022 skiftede firmaet navn fra Nissebanden til Snazzy Santa, der er et mere internationalt navn.

Snazzy Santa sælger en masse fantastiske forskellige juletilbehør som nissehuer, strømper med julemotiver på, butterfly, øreringe, slips og manchetknapper m.m. vi har taget et udvalg hjem af lidt forskelligt. Nogen af tingene er pakket i æsker og nogen har en krog på emballagen så de kan hænge.

Julesokkerne er de mest fantastiske julestrømper med en masse sjove og søde motiver på. Størrelserne er fra str. 36- 40 & 41-41. de er lavet af 75% bomuld og 22% polyester og 3% spandex. Der er mange forskellige motiver som glad julemand, Rudolf, julemanden på skorstenen, Julemand og Rudolf.

Yderligere information

Variant

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Størrelse

36 – 40, 41 – 47