Snazzy Santa Medium Earring, Øreringe

65,00 kr.

Mange forskellige fede juleøreringe

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Medium earring er smarte og søde øreringe fra Snazzy Santa

Snazzy Santa er et dansk firma der selv producere deres fantastiske juleprodukter. Firmaet startede først som forhandler og har solgt til de danske julemarkeder siden 2006 indtil de i 2020 valgte at komme ind på grossistmarkedet, det er to friske fyre der står bag firmaet og det er helt normalt at se dem i julehabitter, i 2022 skiftede firmaet navn fra Nissebanden til Snazzy Santa, der er et mere internationalt navn.

Snazzy Santa sælger en masse fantastiske forskellige juletilbehør som nissehuer, strømper med julemotiver på, butterfly, øreringe, slips og manchetknapper m.m. vi har taget et udvalg hjem af lidt forskelligt. Nogen af tingene er pakket i æsker og nogen har en krog på emballagen så de kan hænge.

Øreringene er utrolig søde og perfekte i juledagene eller når der skal spredes/pyntes lidt jul. Der er flere forskellige motiver, de er alle sammen lange så der hænger noget og glimter. De forskellige øreringe er bl.a. nissehuer med en stor kugle under, julegave med båndet hængende nede under, nissehuer med snore hængende nede under og juletræer med en stjerne på.

De fleste øreringe er baseret på en zinklegering der er guld bemalet. De lange med “spiral” er en kobbertråds kerne som så har fået samme guld overflade.

Yderligere information

Variant

1 Gingerbread, 2 Santa, 3 Snowman/cane, 4 Pine, 5 Green balls, 6 Red balls