Snazzy Santa Cozy Socks, Hyggestrømper

60,00 kr.

Lækre hyggestrømper i forskellige varianter

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Cozy Socks er hyggestrømper fra Snazzy Santa

Hyggestrømperne er nogle ekstra tykke og bløde strømper, der kan tages udover ens almindelige strømper, så ens fødder holdes varme og de er gode når man evt. sidder i sofaen og hygger, så kan man tage sine hyggestrømper på, at ens fødder er dejlig varme.

Snazzy Santa er et dansk firma der selv producere deres fantastiske juleprodukter. Firmaet startede først som forhandler og har solgt til de danske julemarkeder siden 2006 indtil de i 2020 valgte at komme ind på grossistmarkedet, det er to friske fyre der står bag firmaet og det er helt normalt at se dem i julehabitter, i 2022 skiftede firmaet navn fra Nissebanden til Snazzy Santa, der er et mere internationalt navn.

Snazzy Santa sælger en masse fantastiske forskellige juletilbehør som nissehuer, strømper med julemotiver på, butterfly, øreringe, slips og manchetknapper m.m. vi har taget et udvalg hjem af lidt forskelligt. Nogen af tingene er pakket i æsker og nogen har en krog på emballagen så de kan hænge.

Julesokkerne er de mest fantastiske julestrømper med en masse sjove og søde motiver på. Størrelserne er onesize, men de strækker sig fra ca. str. 37-45.

Yderligere information

Varianter

3 Rudolph, 4 Elf