Snazzy Santa Brooch, julebrocher

60,00 kr.

Farverig og skinnende julebrocher i flere forskellige motiver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Brooch er nogle søde julebrocher fra Snazzy Santa

Snazzy Santa er et dansk firma der selv producere deres fantastiske juleprodukter. Firmaet startede først som forhandler og har solgt til de danske julemarkeder siden 2006 indtil de i 2020 valgte at komme ind på grossistmarkedet, det er to friske fyre der står bag firmaet og det er helt normalt at se dem i julehabitter. I 2020 skiftede firmaet navn fra Nissebanden til Snazzy Santa som bedre vil kunne forstås på det internationale marked og der var også omrokering i personalet, idet den ene af de to oprindelige fyre trådte ud og i stedet er hustruen til den anden fyr trådt ind i firmaet, så det nu er et familiedrevet firma.

Snazzy Santa sælger en masse fantastiske forskellige juletilbehør som nissehuer, strømper med julemotiver på, butterfly, øreringe, slips og manchetknapper m.m. vi har taget et udvalg hjem af lidt forskelligt. Nogen af tingene er pakket i æsker og nogen har en krog på emballagen så de kan hænge.

Julebrocher er nogle søde og sjove brocher, der vil pynte ens tøj i julen. Julebrochere er farverige og flere med sten så de glimter i lyset. De er perfekte som en lille værtindegave i juledagene eller til julefrokosten. De forskellige brocher er bl.a. julemandens støvle, julemandens kane, juletræ. Rudolf, snemand og mange andre.

Yderligere information

Variant

Santa Hat 1, Snowman 2, X-mas tree 3, Bells 5, Boot 6, Candycane 7, Horn 8, Rudolph 9, Sleigh 10