Plint Vandkander

440,00 kr.640,00 kr.

Retro vandkande i fire forskellige farver i lækkert design

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Flotte Vandkander fra Plint

Vandkanderne fra Plint er lavet i et lækkert retro design. Vandkanderne er fremstillet i bedste kvalitet der gør, at hvis man passer på den, så kan man have den i mange år. Alle vandkanderne er lavet med en grundig varmgalvanisering og derefter pulverlakeret, hvilket er med til at forhindre, at vandkanderne ruster. Vandkanden i zink er ikke pulverlakeret, dvs. den er helt rå og med tiden vil den ilte og blive mat, især hvis man lader den stå ude. De vandkander der er pulverlakerede, kan se ud som om, at malingen løber ned af vandkanden, men dette er ingen fejl, men i stedet et kvalitetsstempel.

Vandkanderne er selvfølgelig lavet til at de kan bruges udenfor og kan stå ude hele året, dog er det vigtigt, at man husker at tømme dem for vand når frosten nærmere sig, så frosten ikke laver skader på dem.

Brusehovedet samt navneskiltet er fremstillet i messing, hvilket giver vandkanden et flot look, med messing mod de flotte farver af vandkanden, dog vil messingen med tiden blive mørkere/irre, men det vil altid kunne pudses op igen, hvis man ønsker det flotte blanke udseende.

For at få brusehovedet til at sidde perfekt på skal man, inden man påsætter det på vandkanden, fugte gummikanten på den indvendige side, inden man skubber det ned over tuden og derefter drejer det godt på plads. Når brusehovedet ikke længere bevæger sig, så sidder det korrekt, og man kan nu vande lige så fint.

Vandkanderne findes i 4 farver:
Mørkegrøn, Rød, Hvid og Zink

Vandkanderne kommer i to størrelser – 5 liter og 9 liter.

Højde: 22/31 cm
Diameter: 21 cm
Længde: 48 cm inkl. brusehoved og hank
Rummål: 5 liter

Højde: 28/39 cm
Diameter: 24 cm
Længde: 58 cm inkl. brusehoved og hank
Rummål: 9 liter

Materiale: Varmgalvaniseret og lakeret metal
Tåler ikke maskinopvask
Både til uden- og indendørsbrug

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Mørkegrøn, Rød, Hvid, Zink

Størrelse

5 liter, 9 liter