Nääsgränsgården Tomtesson house 3-p, Tre nissehuse

280,00 kr.

Tre søde nissehuse med forskelligt design

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
290,00 kr.
Varenummer (SKU): 120200 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Tomtesson house 3-p er tre nissehuse fra Nääsgränsgården

De tre nissehuse er et par utrolig søde huse med hver sin julemand på toppen. Julemanden er enten på vej op ad taget, på vej op ad skorstenen eller på vej ned i skorstenen. De tre hus er alle med forskelligt designet, de søde huse er røde med masser af sne på taget, der er helt dækket til med sne. Der er også lidt sne rundt i kanten ved soklen af huset. Husene har fine små vinduer og en fin lille dør samt julemanden med sin sæk på taget.

Husene er lavet i porcelæn og måler ca. 5-5.8 cm høj.

Nääsgränsgården er et Svensk design der har eksisteret i over 25 år. Deres vision er sammen med veletableret Skandinaviske designer at skabe tids løse og moderne klassiske designs og hele deres kollektion er produceret i originale designs. Alle produkterne er eksklusivt fremstillet til Nääsgränsgården, hvilket gør dem unikke for kun dette mærke, og er af stor betydning og vigtigt for dem, at man ikke kan finde deres produkter under andre navne end deres. Alle deres dekorative figurer og brugsgenstande er håndmalede, hvilket er med til at gøre dem unikke og viser et ægte håndværk. Produkterne er lavet, så man have glæde af dem i mange år, bare man passer godt på dem. Deres produkter bliver solgt over hele verden og både udvikling og distribution sker fra kontoret i byen Skene i Sverige.

Hos Nääsgränsgården producerer de en del forskellige produkter. De laver brugsgenstande, som lysestager, dekorative menneske- og dyrefigurer, krus, platter og skåle i porcelæn, juleservietter, diverse julepynt både til at have stående og til at hænge på juletræet samt forskellige slags påskepynt, der både kan stå eller hænge.

Hos Nääsgränsgården arbejder de hele tiden for at mindske klimapåvirkningen, dette gør de bl.a. ved at mindske plast i deres forsendelser og i forhold til når de sender varer ved at genbruge emballage. Hos Nääsgränsgården er de af den overbevisning, at vi altid kan gøre mere for at forberede os og derigennem passe på vores klima.