Nääsgränsgården Nisse with heart, Nisser med hjerte

120,00 kr.

To søde nisser med julehjerte

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
130,00 kr.
Varenummer (SKU): 120103 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Nisse with heart er et par sød nisser med hjerte fra Nääsgränsgården

De to søde nisser er en nissepige og nissedreng der står med et julehjerte foran dem. Det store julehjerte er lavet som et stort kagehjerte med hvide glassur prikker rundt i kanten. Nisserne har en lang grå dragt på og røde nissehuer samt sorte sko. Julehjertet er brunt og med hvide prikker i kanten, så det kunne ligene et honninghjerte. De søde nisser står fint alene som pynt, men de kan også sagtens stilles sammen med andet.

Nisserne er lavet i porcelæn måler ca. 10 cm høje.

Nääsgränsgården er et Svensk design der har eksisteret i over 25 år. Deres vision er sammen med veletableret Skandinaviske designer at skabe tids løse og moderne klassiske designs og hele deres kollektion er produceret i originale designs. Alle produkterne er eksklusivt fremstillet til Nääsgränsgården, hvilket gør dem unikke for kun dette mærke, og er af stor betydning og vigtigt for dem, at man ikke kan finde deres produkter under andre navne end deres. Alle deres dekorative figurer og brugsgenstande er håndmalede, hvilket er med til at gøre dem unikke og viser et ægte håndværk. Produkterne er lavet, så man have glæde af dem i mange år, bare man passer godt på dem. Deres produkter bliver solgt over hele verden og både udvikling og distribution sker fra kontoret i byen Skene i Sverige.

Hos Nääsgränsgården producerer de en del forskellige produkter. De laver brugsgenstande, som lysestager, dekorative menneske- og dyrefigurer, krus, platter og skåle i porcelæn, juleservietter, diverse julepynt både til at have stående og til at hænge på juletræet samt forskellige slags påskepynt, der både kan stå eller hænge.

Hos Nääsgränsgården arbejder de hele tiden for at mindske klimapåvirkningen, dette gør de bl.a. ved at mindske plast i deres forsendelser og i forhold til når de sender varer ved at genbruge emballage. Hos Nääsgränsgården er de af den overbevisning, at vi altid kan gøre mere for at forberede os og derigennem passe på vores klima.