Nääsgränsgården Lantern Gnorme on mushroom medium, Svampe fyrfadsstage med nisse på, medium

200,00 kr.

Svampe fyrfadsstage i tre forskellige størrelser

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
210,00 kr.
Varenummer (SKU): 29-416 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Lantern Gnorme on mushroom medium, er en medium svampe fyrfadsstage med nisse på fra Nääsgränsgården

Den mellem fyrfadsstage er lavet som en medium svamp med den klassiske hvide farve på stilken og selve svampen er rød med hvide prikker. Selve stilken har små runde huller og små firkanter der skal ligne vinduer. Bag på stilken er der en åbning, hvor man kan stille fyrfadslyset ind i svampen. Fyrfadsstagen findes i tre forskellige størrelser der er enten 14 – 17 – 21 cm høj . Svampen kan stå alene eller man kan stille dem sammen eller sammen med andet julepynt.

Svampen er lavet i porcelæn og måler 17 cm høj.

Nääsgränsgården er et Svensk design der har eksisteret i over 25 år. Deres vision er sammen med veletableret Skandinaviske designer at skabe tids løse og moderne klassiske designs og hele deres kollektion er produceret i originale designs. Alle produkterne er eksklusivt fremstillet til Nääsgränsgården, hvilket gør dem unikke for kun dette mærke, og er af stor betydning og vigtigt for dem, at man ikke kan finde deres produkter under andre navne end deres. Alle deres dekorative figurer og brugsgenstande er håndmalede, hvilket er med til at gøre dem unikke og viser et ægte håndværk. Produkterne er lavet, så man have glæde af dem i mange år, bare man passer godt på dem. Deres produkter bliver solgt over hele verden og både udvikling og distribution sker fra kontoret i byen Skene i Sverige.

Hos Nääsgränsgården producerer de en del forskellige produkter. De laver brugsgenstande, som lysestager, dekorative menneske- og dyrefigurer, krus, platter og skåle i porcelæn, juleservietter, diverse julepynt både til at have stående og til at hænge på juletræet samt forskellige slags påskepynt, der både kan stå eller hænge.

Hos Nääsgränsgården arbejder de hele tiden for at mindske klimapåvirkningen, dette gør de bl.a. ved at mindske plast i deres forsendelser og i forhold til når de sender varer ved at genbruge emballage. Hos Nääsgränsgården er de af den overbevisning, at vi altid kan gøre mere for at forberede os og derigennem passe på vores klima.