Nääsgränsgården Hängande Tusse 2-p, to hængende nisser

120,00 kr.

To søde nisser som juletræspynt

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
130,00 kr.
Varenummer (SKU): 120100 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Hängande Tusse 2-p, er to hængende nisser fra Nääsgränsgården

De to hænge nisse er utrolig søde og kan både hænge på juletræet eller rundt i hjemmet som i vinduet. Begge nisser hænger i en fin farvet guldtråd, som gør dem nemme at hænge op. De to nisser sælges som et par og selve nisserne er ens, men det de har i hånden er to forskellige kager, hvor den ene har en kringle i hånden og den anden et julehjerte.

Nisserne sæt af to nisser måler H8.5 cm.

Nääsgränsgården er et Svensk design der har eksisteret i over 25 år. Deres vision er sammen med veletableret Skandinaviske designer at skabe tids løse og moderne klassiske designs og hele deres kollektion er produceret i originale designs. Alle produkterne er eksklusivt fremstillet til Nääsgränsgården, hvilket gør dem unikke for kun dette mærke, og er af stor betydning og vigtigt for dem, at man ikke kan finde deres produkter under andre navne end deres. Alle deres dekorative figurer og brugsgenstande er håndmalede, hvilket er med til at gøre dem unikke og viser et ægte håndværk. Produkterne er lavet, så man have glæde af dem i mange år, bare man passer godt på dem. Deres produkter bliver solgt over hele verden og både udvikling og distribution sker fra kontoret i byen Skene i Sverige.

Hos Nääsgränsgården producerer de en del forskellige produkter. De laver brugsgenstande, som lysestager, dekorative menneske- og dyrefigurer, krus, platter og skåle i porcelæn, juleservietter, diverse julepynt både til at have stående og til at hænge på juletræet samt forskellige slags påskepynt, der både kan stå eller hænge.

Hos Nääsgränsgården arbejder de hele tiden for at mindske klimapåvirkningen, dette gør de bl.a. ved at mindske plast i deres forsendelser og i forhold til når de sender varer ved at genbruge emballage. Hos Nääsgränsgården er de af den overbevisning, at vi altid kan gøre mere for at forberede os og derigennem passe på vores klima.