Medusa-Copenhagen Valentino Rudolf

250,00 kr.

En fin Rudolf engel som julepynt

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
260,00 kr.
Varenummer (SKU): 30452 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Valentino Rudolf er en sød engel fra Medusa-Copenhagen

Valentino Rudolf er en fin engel som er en ud af tre, der er to mindre, hvor Valentino er en af dem og en større, man finder de andre ved at skrive Medusa-Copenhagen i søge feltet. Valentino har en hvid frakke på med guldkrave og guldmanchetter og to store guldknapper på brystet. Valentino har de fine guldglimmer gevir på hoved og fine hvide vinger på ryggen. Valentino måler ca. 13 cm. i højden og er ca. 5 cm. bred. Valentino er som de andre Rudolfer lavet i polyresin.

Medusa-Copenhagen stammer tilbage fra 1997 og er alle helt unikke og af Dansk design. Maj-Britt og Rie Bidstrup, der er mor og datter, er skaber og designer af Medusa-Copenhagen. Det begyndte på Christianshavn i en lille butik og mærket Medusa Copenhagen har siden vokset sig større. I dag designes Medusa-Copenhagen i Maj-Britt og Ries værksted i Vanløse.

Alle Medusa-Copenhagen modellerne bliver lavet i værkstedet i Vanløse og når modellerne er færdige, bliver de sendt ud til deres fabrik i Kina, hvor de bliver genskabt med støbeform og derefter håndmalet ud fra de modeller, som er blevet sendt fra Danmark. Der er derfor ikke to figurer der er helt ens, hvilket blot er med til at gøre Medusa-Copenhagen endnu mere unikt.

Medusa-Copenhagen er søde, sjove og finurlige figurer der er malet i fantastiske farver og gerne med en masse glimmer, og de er alle er lavet og malet med hjertet, hvilket er med til at give dem de kærlige udtryk som alle figurerne har. Medusa-Copenhagen laver en masse forskellige juleting som Hr. & Fru. Rudolf, julepynt, juletræspynt, juleservice, juledug en masse andre juleting, ud over juleting har de også en hel fødselsdagsserie med fødselsdagsfigurer og fødselsdagsdug.