Medusa-Copenhagen Miss Piggy juleophæng

100,00 kr.

Den sødeste gris på lakridskonfekt som juletræspynt

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • blank
  • blank

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • blank
  • blank
110,00 kr.
Varenummer (SKU): 27313 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Miss Piggy er Juleophæng fra Medusa-Copenhagen

Miss Piggy er en sød lille gris der står ovenpå to stykker lakridskonfekt. Miss Piggy er lyserød og smiler mens hun står på en grøn krymmellakridskonfekt og nedeunder er et stykke firkantet orange og sort stykke lakridskonfekt. Løkken hvor snoren sidder i, er placeret lige bag ørene i nakken på hende. Miss Piggy måler ca. 4 cm høj og er 1.5-2 cm. bred. Juleophænget er lavet i polyresin.

Medusa-Copenhagen stammer tilbage fra 1997 og er alle helt unikke og af Dansk design. Maj-Britt og Rie Bidstrup, der er mor og datter, er skaber og designer af Medusa-Copenhagen. Det begyndte på Christianshavn i en lille butik og mærket Medusa Copenhagen har siden vokset sig større. I dag designes Medusa-Copenhagen i Maj-Britt og Ries værksted i Vanløse.

Alle Medusa-Copenhagen modellerne bliver lavet i værkstedet i Vanløse og når modellerne er færdige, bliver de sendt ud til deres fabrik i Kina, hvor de bliver genskabt med støbeform og derefter håndmalet ud fra de modeller, som er blevet sendt fra Danmark. Der er derfor ikke to figurer der er helt ens, hvilket blot er med til at gøre Medusa-Copenhagen endnu mere unikt.

Medusa-Copenhagen er søde, sjove og finurlige figurer der er malet i fantastiske farver og gerne med en masse glimmer, og de er alle er lavet og malet med hjertet, hvilket er med til at give dem de kærlige udtryk som alle figurerne har. Medusa-Copenhagen laver en masse forskellige juleting som Hr. & Fru. Rudolf, julepynt, juletræspynt, juleservice, juledug en masse andre juleting, ud over juleting har de også en hel fødselsdagsserie med fødselsdagsfigurer og fødselsdagsdug.