Medusa-Copenhagen Due Pige Julepynt

100,00 kr.

Fin due i glimmer der kan bruges som juletræspynt eller hænge i vinduet

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
110,00 kr.
Varenummer (SKU): (M-C)15744 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Due Pige julepynt er en sød due fra Medusa-Copenhagen

Due pige er en rigtig fin og sød due med glimmer og lyserød nissehue. Duen er lavet med rosa glimmer og lyserød hue med røde prikker. Duen kommer i to forskellige farver en guld glimmer og en rosa glimmer. Duerne har en lille fin snor som de kan hænge i, om det er på juletræet eller i et vindue og når lyset rammer dem, så glimter de helt fantastisk. Duen er 4 cm høj, 6 cm bred, 7 cm lang og lavet i polyresin.

Medusa-Copenhagen stammer tilbage fra 1997 og er alle helt unikke og af Dansk design. Maj-Britt og Rie Bidstrup, der er mor og datter, er skaber og designer af Medusa-Copenhagen. Det begyndte på Christianshavn i en lille butik og mærket Medusa Copenhagen har siden vokset sig større. I dag designes Medusa-Copenhagen i Maj-Britt og Ries værksted i Vanløse.

Alle Medusa-Copenhagen modellerne bliver lavet i værkstedet i Vanløse og når modellerne er færdige, bliver de sendt ud til deres fabrik i Kina, hvor de bliver genskabt med støbeform og derefter håndmalet ud fra de modeller, som er blevet sendt fra Danmark. Der er derfor ikke to figurer der er helt ens, hvilket blot er med til at gøre Medusa-Copenhagen endnu mere unikt.

Medusa-Copenhagen er søde, sjove og finurlige figurer der er malet i fantastiske farver og gerne med en masse glimmer, og de er alle er lavet og malet med hjertet, hvilket er med til at give dem de kærlige udtryk som alle figurerne har. Medusa-Copenhagen laver en masse forskellige juleting som Hr. & Fru. Rudolf, julepynt, juletræspynt, juleservice, juledug en masse andre juleting, ud over juleting har de også en hel fødselsdagsserie med fødselsdagsfigurer og fødselsdagsdug.