Kintobe Street Collection Nico cross-body bag

599,00 kr.

Lille smart taske til når man er hurtig på farten

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nico cross-body bag er en smart lille taske fra Street Collection fra Kintobe

Nico cross-body bag er en smart lille taske, der lige har plads til de få mest almindelige ting, som pung, telefon, briller og nøgler. Nico er fra Street kollektionen og har en fin lille størrelse der passer perfekt i størrelsen om det er til hverdagsbrug eller koncerter.

Street Collection er designet i samarbejde med Andres Artiles Jerrik, der er bedre kendt som CopenhagenKid. Serien er lavet som en hyldest til gaderne og bydelene samt de mennesker der går der hverdag. Taskerne har alle et karakteristisk halvstort metal spænde, der giver tasken et helt specielt, frisk, storbys look der er helt utrolig fedt.

Kintobe er et dansk brand, hvor tanken bag er, at de ville være med til at sætte fokus på den forurening der er i verden og håbet om, at taskerne kan være med til at gøre en forskel til et bedre miljø og en grønnere verden, hvor man accepterer og imødekommer hinandens forskellighed.

Kintobes produkter er designet til hverdagslivet i byen, hvor tasken både er smart, praktisk og så er alle taskerne med til at sende et budskab om et lækkert og bæredygtigt design.  Kintobe har valgt at bruge forskellige designer, det vil sige, at hver designer de har arbejdet samme med, har lavet deres egen serie.

Kintobe gør alt for at materialet taskerne er lavet af, er så bæredygtigt og grønt som muligt, og de arbejder hele tiden på, at blive bedre. Kintobe sikrer, at deres samarbejdspartner har det godkendte certifikat GRS der står for Global Recycled Standard. Kintobes tasker er lavet af genanvendeligt plastik fra industriel produktion, genanvendeligt overskuds nylon, genanvendeligt polyester der kommer fra PET flasker og plastikaffald der, blandt andet, flyder rundt i havet, samt algeskum der er lavet af alger som er høstet i friskvandsområder, hvor der er ubalance i eco-systemet, på grund af, overbevoksning af alger, hvilket kan være skadeligt for miljøet. Da det ofte regner i Danmark, er det at foretrække, at ens taske er vandafvisende, men de fleste materialer der bruges til det, er ikke så miljøvendelige, så derfor arbejder Kintobe fremadrettet med et så eco-venligt produkt som muligt.

Kintobe hylder folk der viser venlighed på en ekstraordinær måde med udtrykket, Carry Kindness, og folkene bag Kintobe håber, at det vil være med til at inspirere andre til at være med til at gøre verdenen til en mere accepterende, inkluderende og grøn verden at leve i.

De første skridt sker når man går ud ad døren og viser, at man er åben og accepterer vore forskellighed i vores møde med andre mennesker. Hvor vi taler om, hvilken verden vi gerne vil leve i, men især hvilken verden vi efterlader til den næste generation, og opdrage dem til at passe bedre på hinanden og den verden vi lever i, blandt andet, ved at være åben overfor at integrere med andre mennesker især dem, som ikke er som en selv så man oplever andre kulturer og nye områder og med tasken på ryggen eller over skulderen, er du godt på vej.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Jet Black, Dusty Dune, Space Orange, Earth Brown, Space Blue