Kalager Design Wire Shelf medium, hylde

649,00 kr.

Utrolig smart hylde i mange forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Wire shelf medium er en smart hylde fra Kalager Design

Wire shelf er en smart hylde som sm man kan hænge i alle rum, om det er i køkkenet til små ting, eller badeværelset til shampoo og sæbe eller om det er på børneværelset til stille småting på, så er mulighederne uendelige.

Kalager Design er et Dansk design fra 2021, hvor både design og produktion bliver lavet i Lemvig i Vestjylland. Ideen til at producere tråd møbler kom, da der manglede noget anderledes på markedet. Folkene bag Kalager har tidligere arbejdet med tråd og det var på baggrund af dette, at de ville skabe luftige og grafiske møbler lavet af tråd. Med tråd får man et let udtryk der gør, at man kan bruge klare farver, idet det ikke vil fylde så meget i rummet, når det er lavet i tråd.

Til at starte med blev der designet små bakker, hylder m.m. dog gik der ikke længe før udvalget også inkluderede større møbler som stole, borde, reoler og efterspørgsels har gjort, at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser for, hvad der kan laves.

Kalager Design passer ind i de fleste hjem, om det er en bakke eller et spisebord, så vil de med deres stilrene og store udvalg af farver gøre, at folk få et produkt der passer ind i deres hjem næsten uanset stil.

Alle produkterne er pulverlakeret, hvilket gør at alle produkterne kan bruges indenfor som udenfor. Selve produktionen sker i Danmark, men tråden bliver sendt til Holland for at blive svejset og bliver derefter sendt tilbage til Danmark i store rummer, hvorefter de selv bukker og klipper det til, inden det bliver sendt til maleren.

Hylden måler L34 x H16 x D14 cm.

Der medfølger skruer, der passer i farven.

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Rustic Grey / Rustik grå, White / Hvid, Black / Sort, Green Beige /Grøn beige, Pastel Violet /Pastel violet, Pastel Blue / Pastel blå, Signal Green / Signal Grøn, Pink, Ultra Marine Blue / Marine blå, Crème Beige / Creme beige