Kalager Design Rack, hylde

699,00 kr.

Smart dobbelt hylde i flere forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Rack er en smart hylde fra Kalager

Rack er en super smart dobbelt hylde, der kan bruges til mange forskellige ting og i alle rum, om det er i køkkenet til krus eller krydderier i køkkenet eller håndklæder på badeværelset m.m.

Kalager er et Dansk design fra 2021, hvor både design og produktion bliver lavet i Lemvig i Vestjylland. Ideen til at producere tråd møbler kom, da der manglede noget anderledes på markedet. Folkene bag Kalager har tidligere arbejdet med tråd og det var på baggrund af dette, at de ville skabe luftige og grafiske møbler lavet af tråd. Med tråd får man et let udtryk der gør, at man kan bruge klare farver, idet det ikke vil fylde så meget i rummet, når det er lavet i tråd.

Til at starte med blev der designet små bakker, hylder m.m. dog gik der ikke længe før udvalget også inkluderede større møbler som stole, borde, reoler og efterspørgsels har gjort, at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser for, hvad der kan laves.

Kalager passer ind i de fleste hjem, om det er en bakke eller et spisebord, så vil de med deres stilrene og store udvalg af farver gøre, at folk få et produkt der passer ind i deres hjem næsten uanset stil.

Alle produkterne er pulverlakeret, hvilket gør at alle produkterne kan bruges indenfor som udenfor. Selve produktionen sker i Danmark, men tråden bliver sendt til Holland for at blive svejset og bliver derefter sendt tilbage til Danmark i store rummer, hvorefter de selv bukker og klipper det til, inden det bliver sendt til maleren.

Hylden måler: L44 x D13,5 x H28,5 cm.

Der medfølger skruer, som passer i farven til ophængning

Yderligere information

Størrelse N/A
Farver

Rustic Grey / Rustik grå, White / Hvid, Black / Sort, Green Beige /Grøn beige, Pastel Violet /Pastel violet, Pastel Blue / Pastel blå, Signal Green / Signal Grøn, Pink, Ultra Marine Blue / Marine blå, Crème Beige / Creme beige