Kalager Design Hook, kroge

60,00 kr.

Utrolig smarte kroge i mange forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hook er smarte kroge fra Kalager Design

Krogene kan bruges på kryds og tværs af de forskellige Kalager design møbler. Krogene kan bruges til alt fra at hænge viskestykker på, til kopper, til jakker i garderoben til hørebøffer på børnenes værelse, mulighederne er uendelige.

Selve krogen har et lidt rustik look, hvilket er modsætningen til tråde møblerne, og er med til at understøtte det smarte look man får ved at sætte dem sammen.

Kalager Design er et Dansk design fra 2021, hvor både design og produktion bliver lavet i Lemvig i Vestjylland. Ideen til at producere tråd møbler kom, da der manglede noget anderledes på markedet. Folkene bag Kalager har tidligere arbejdet med tråd og det var på baggrund af dette, at de ville skabe luftige og grafiske møbler lavet af tråd. Med tråd får man et let udtryk der gør, at man kan bruge klare farver, idet det ikke vil fylde så meget i rummet, når det er lavet i tråd.

Til at starte med blev der designet små bakker, hylder m.m. dog gik der ikke længe før udvalget også inkluderede større møbler som stole, borde, reoler og efterspørgsels har gjort, at det nærmest kun er fantasien der sætter grænser for, hvad der kan laves.

Kalager Design passer ind i de fleste hjem, om det er en bakke eller et spisebord, så vil de med deres stilrene og store udvalg af farver gøre, at folk få et produkt der passer ind i deres hjem næsten uanset stil.

Alle produkterne er pulverlakeret, hvilket gør at alle produkterne kan bruges indenfor som udenfor. Selve produktionen sker i Danmark, men tråden bliver sendt til Holland for at blive svejset og bliver derefter sendt tilbage til Danmark i store rummer, hvorefter de selv bukker og klipper det til, inden det bliver sendt til maleren.

Krogene måler: 5 x 2 cm

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Rustic Grey / Rustik grå, White / Hvid, Black / Sort, Green Beige /Grøn beige, Pastel Violet /Pastel violet, Pastel Blue / Pastel blå, Signal Green / Signal Grøn, Pink, Ultra Marine Blue / Marine blå, Crème Beige / Creme beige