Hammershus Fairtrade Måtte i genbrugsgummi, Burkina Faso

550,00 kr.

Smarte gummimåtter der kan bruges som dørmåtter eller måtter

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Måtte i genbrugsgummi fra Burkina Faso, er en smart dørmåtte fra Hammershus Fairtrade

Klipklapper dørmåtte er en speciel og helt unik dørmåtte, hvor ikke to er ens. Måtterne kan bruges både udenfor og indenfor, også på badeværelset da gummiet den er lavet af bevirker at den ligger fast.

Klipklap dørmåtterne er fremstillet af gamle klipklappere og indgår i Fair Trade projekter i Ouagadougou Burkina Faso. Issaka Kassamba er manden bag de fantastiske måtter. Issaka laver måtterne i sit værksted og kan få otte dele ud af en klipklap. Issaka tegner de otte dele op på klipklappen og klipper dem derefter ud. Dernæst sætter Issaka stykkerne sammen med ståltråd i et mønster som han synes om, hvor den sorte ofte er den mest gennemgående farve, men måtterne er altid i fantastiske farver. Farver og mønstrer varierer fra måtte til måtte, så alle dørmåtter er unikke.

Måtterne er som sagt lavet af gamle klipklappere som er et særdeles slidstærkt materiale og med tanke om at genbruge materialer på ny, og derved være miljøbevidst, støtter man op om fokus på genbrug og Fairtrade og samtidigt hjælper man en del mennesker i Afrika til at blive selvforsynende.

Alle måtter måler 61 x 42 x 3 cm.

Hammershus Fairtrade er et dansk firma der blev grundlagt i 2001. Hammershus arbejder for en bæredygtig udvikling og prøver derved hjælpe med at reducere fattigdom i Afrika. Dette sker ved events, oplysning, fundraising, produktion af design, import og salg af Fair Trade godkendte produkter, samt støtte til samarbejdspartnere og producenter i Afrika.

Hammershus sælger deres produkter i hele Europa og til mere end 750 butikker og de beskæftiger ca. 650 mennesker i Ghana og Burkina Faso. Fair Trade er en handel med respekt for miljøet og mennesker der samtidigt bidrager det til en bæredygtig udvikling.

Størstedelen af produktionen er importeret fra Ghana, hvor en mindre del bliver lavet i Burkina Faso. Hammershus importer mange forskellige produkter, men fra Ghana er der er især tre varegrupper der er fokus på, hvilket er de klassiske flettede kurve, trommer og trævarer samt glasperler.

Hammershus støtter så vidt muligt deres samarbejdspartnere i produktudvikling, proces optimering og markedsføring, hvor produktudvikling er vigtigt i forhold salg til det Skandinaviske marked, men hvor salg også er nøglen til, hvordan producenten arbejder sig ud af fattigdom.

Hammershus hjælper derfor producenterne med at bliver selvhjulpne, så de forærer ikke blot pengene til dem, men hjælper dem til at blive bedre og dygtigere forretningsfolk og håndværkere. Hammershus støtter derfor også lokale aktiviteter for at forbedre menneskerettigheder og demokrati.

Yderligere information

Størrelse N/A
Variant

2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10