Hachiman Kasei Gardens Pot Square Firkantet Urtepotte

112,00 kr.135,00 kr.

Flotte urtepotteskjuler i to størrelser og flere forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Gardens Pot Square er en smart firkantet urtepotte fra Hachiman Kasei

Den firkantet urtepotte kommer i to størrelser og er både smart og flot at have stående indenfor som udenfor, og der er huller i bunden så vandet kan løbe ud og der følger en underskål med til at have under urtepotten, så der ikke kommer vand ud på gulvet. Alle produkterne er unikke og da det er et naturprodukt, så vil man opleve, at ikke to produkter en helt ens.

Hachiman Gardens er en ny smart miljøvenlig og bæredygtig serie af blomsterkrukker i naturmateriale. Alle modellerne kommer primært i to størrelser og flere forskellige faconer og flere forskellige farver. Idet produktet er lavet af naturlige materialer som træspåner, så har det hver sin struktur afhængig af den træsort der er brugt, hvilket kan have en indvirkning på farverne, dette betyder at alle produkterne kan variere lidt i farverne og strukturen. Derfor er dette ikke grundlag for returnering.

Blomsterkrukkerne passer godt ind om det er i stuen, gårdhaven eller ude i haven, så er de smukke blomsterkrukker og urtepotteskjuler utrolig dekorative med deres flotte farver og lækre naturlige design.

Blomsterkrukkerne har en god rummelighed og alle urtepotteskjulerne kommer med en underskål og man kan også købe underskålen separat, hvis man vil bruge den til noget andet, eller stille flere af de små urtepotteskjulere sammen på en lang underskål. De fleste af blomsterkrukkerne eller urtepotteskjulerne har en god dybde, så der er god plads til rødderne.

Blomsterkrukkerne er lavet i en lækkert glat design med bløde afrundede kanter. Materialet der er brugt til krukkerne er 50 % genbrugsplast (PP Polypropylen) og 50 % enten genbrugspapir eller træspåner, dette gør at blomsterkrukkerne er lavet af et let materiale, hvilket gør at de ikke vejer så meget, så man nemt kan stable dem eller flytte rundt på dem.

Ved at bruge et råmateriale som PP Polypropylen og smelte det sammen med enten træspåner eller genbrugspapir, så er det muligt at give produktet et udtryk der gør, at strukturen kommer lidt tættere på naturen. Materialet er både jord- og miljøvenligt, hvilket er med til at føre til en ressourcebesparende effektiv anvendelse.

Blomsterkrukkerne er lavet så de både er robuste og langtidslevende. De tåler ned til -21 grader og i Japan er de godkendt til at dyrke fødevarer i og de Japanske levnedsmidler svarer til de danske.

For at se de andre modeller, så kan man enten i søgefeltet skrive, Hachiman Gardens eller klikke på navnet under rubrikken, tilføj til kurv.

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Naturlig (NA) Træ, Terrakotta rød (UG) Træ, Lysegrå (GY) Træ, Navy blå (NV) Træ, Sort (BK) Træ, Hvid (WH Papir, Grøn (GR) Papir, Gul (MD) Papir

Størrelse

0.8 L, 1.6 L