Gaspar Pude Lucy H2201232, 60 x 60 cm

599,00 kr.

Stor og lækker pude til udendørs brug som indendørs

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • blank
  • blank

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • blank
  • blank
609,00 kr.

Beskrivelse

Lucy H2201232 er en stor og lækker pude der måler 60 x 60 cm fra Gaspar

Gaspar er et Dansk mærke, der producerer puder, tæpper, tasker, sengetæpper og tøj. Maibritt, der står bag Gaspar, designer selv alle sine produkter. Maibritts vision er at skabe enkelte styles, som bliver produceret i et begrænset antal, hvilket er med til at gøre produkterne mere unikke.

Produkterne er lavet af metervarer og det er Maibritt selv der nøje udvælger og håndplukker de mange forskellige metervarer. I denne proces tænkes der meget over om det også er noget der kan bruges året efter og så er der stor fokus på de mange smukke farver.

Puderne er tiltænkt, til brug udenfor såvel som indenfor. Skulle det ske at puderne bliver våde udenfor, så kan betrækket tages af og hænges til tørre, mens puden indeni blot stilles til tørre. Der er brugt polyfill i puderne, hvilket er polyester og et syntetisk materiale i stedet for dun, det er, blandt andet, for at puderne kan bruges udenfor uden at tage skade. Pudebetrækket kan vaskes ved 40 grader, med lynlåsen lukket og helst med vrangen udad.

Ideen med puderne og farverne er, at man kan bruge dem på kryds og tværs, om man mikser mønstre, farver eller størrelser, så er der utallige muligheder, der kan mikses efter smag og behag, og puderne kan være en lille ændring i hjemmet, men som har en stor virkning på rummet.

Puderne kommer i flere forskellige størrelser og hver størrelse/model har sit eget navn. Maja 30 x 50 cm, Ida 40 x 60 cm, Lucy 60 x 60 cm og Mille 80 x 80 cm. Puderne laves kun i de viste designs og farver, og det er normalt kun de ensfarvede puder, der ses i flere forskellige størrelser.

Puderne er produceret i Indien og de er lavet i 100% bomuld Jacqard møbelstof, hvor mønstret er vævet ind i stoffet, hvilket gør at mønstret og stoffet er slidstærkt og bevarer det smukke mønster. De ensfarvede puder er lavet i 100 % polyester med et broderet Gaspar Logo på.

Maibritts ønske er, at hendes styles er helt unikke, og det gælder både for puderne, tæpperne og tøjet.