Gaspar Pude Ida 2105213, 40 x 60 cm

499,00 kr.

Smart pude der kan bruges udenfor som indenfor

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
509,00 kr.
Varenummer (SKU): Ida 2105213 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ida 2105213 er en flot pude der måler 40 x 60 cm fra Gaspar

Gaspar er et Dansk mærke, der producerer puder, tæpper, tasker, sengetæpper og tøj. Maibritt, der står bag Gaspar, designer selv alle sine produkter. Maibritts vision er at skabe enkelte styles, som bliver produceret i et begrænset antal, hvilket er med til at gøre produkterne mere unikke.

Produkterne er lavet af metervarer og det er Maibritt selv der nøje udvælger og håndplukker de mange forskellige metervarer. I denne proces tænkes der meget over om det også er noget der kan bruges året efter og så er der stor fokus på de mange smukke farver.

Puderne er tiltænkt, til brug udenfor såvel som indenfor. Skulle det ske at puderne bliver våde udenfor, så kan betrækket tages af og hænges til tørre, mens puden indeni blot stilles til tørre. Der er brugt polyfill i puderne, hvilket er polyester og et syntetisk materiale i stedet for dun, det er, blandt andet, for at puderne kan bruges udenfor uden at tage skade. Pudebetrækket kan vaskes ved 40 grader, med lynlåsen lukket og helst med vrangen udad.

Ideen med puderne og farverne er, at man kan bruge dem på kryds og tværs, om man mikser mønstre, farver eller størrelser, så er der utallige muligheder, der kan mikses efter smag og behag, og puderne kan være en lille ændring i hjemmet, men som har en stor virkning på rummet.

Puderne kommer i flere forskellige størrelser og hver størrelse/model har sit eget navn. Maja 30 x 50 cm, Ida 40 x 60 cm, Lucy 60 x 60 cm og Mille 80 x 80 cm. Puderne laves kun i de viste designs og farver, og det er normalt kun de ensfarvede puder, der ses i flere forskellige størrelser.

Puderne er produceret i Indien og de er lavet i 100% bomuld Jacqard møbelstof, hvor mønstret er vævet ind i stoffet, hvilket gør at mønstret og stoffet er slidstærkt og bevarer det smukke mønster.

Maibritts ønske er, at hendes styles er helt unikke, og det gælder både for puderne, tæpperne og tøjet.