Fermob Cocotte Stool H. 45 cm Taburet

885,00 kr.

Smart taburet der også kan bruges som bord og kommer i mange forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Cocotte Stool er en smart taburet H. 45 fra Fermob

Cocotte stool er et smart lav taburet, der også kan bruges som et lille bord. Taburetten fylder ikke så meget og passer også til en stor potteplante, den passer også perfekt ved siden af en solseng eller til at stille en lampe på. Taburetten kan bruges indenfor såvel som udenfor. Selv om benene på bordet ikke er så tykke, så står taburetten godt og stabilt. Taburetten laves i mange forskellige farver, så den passer ind alle steder.

Taburetten kan også bruges som et smart lille sidebord sammen med solsengene, skamlen kan også bruges sammen med stolene til, hvis de skal stå et sted hvor der ikke er meget plads, men hvor man har brug for ekstra pladser eller at kunne stille et glas eller krus eller lignende. Taburetten er smart idet den kan bruges til flere formå, hvilket gør, at den sparer plads og har flere funktioner der ikke fylder så meget, idet den også kan stå under et bord eller i hjørnet med en potteplante på.

Taburetten er lavet i stål og måler Ø34 cm H45 cm

Bordet vejer 2,6 kg

Designet af Studio Fermob

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Fermob Farver

Nutmeg 14, Black Cherry B9, Red Ochre 20, Chili 43, Poppy 67, Capucine 45, Honey C6, Willow Green 65, Cactus 82, Rosemary 48, Cedar Green 02, Acapulco Blue 21, Deep Blue 92, Liquorice 42, Anthracite 47, Storm Grey 26, Lapilli Grey C7, Clay Grey A5, Ice Mint A7, Frosted Lemon A6, Opaline Green 83, Cotton white 01, Black Cherry B9