Fermob Cocotte Occasional side table lavt bord / skammel

820,00 kr.

Smart lille sidebord Ø34 cm i mange forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Cocotte occasional side table er et fint lavt bord / skammel fra Fermob

Cocotte bordet er et smart lavt bord, der også kan bruges som en skammel. Bordet fylder ikke så meget og passer også til en stor potteplante, det passer også perfekt ved siden af en solseng eller til at stille en lampe på. Bordet kan bruges indenfor såvel som udenfor. Selv om benene på bordet ikke er så tykke, så står bordet godt og stabilt. Bordet laves i mange forskellige farver, så det passer ind alle steder.

Bordet passer som et smart lille sidebord sammen med solsengene, bordet kan også bruges sammen med stolene til, hvis de skal stå et sted hvor der ikke er meget plads, men hvor man har brug for at kunne stille et glas eller krus eller lignende. Bordet kan også bruges som en taburet der ikke fylder så meget idet det også kan stå under et bord eller i hjørnet med en potteplante på.

Bordet er lavet i stål og måler Ø34 cm H36 cm

Bordet vejer 2 kg

Designet af Studio Fermob

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Fermob Farver

Nutmeg 14, Black Cherry B9, Red Ochre 20, Chili 43, Poppy 67, Capucine 45, Honey C6, Willow Green 65, Cactus 82, Rosemary 48, Cedar Green 02, Acapulco Blue 21, Deep Blue 92, Liquorice 42, Anthracite 47, Storm Grey 26, Lapilli Grey C7, Clay Grey A5, Ice Mint A7, Frosted Lemon A6, Opaline Green 83, Cotton white 01, Black Cherry B9