Fermob Cocotte Low table, Removable table top, Lavt bord med aftagelig top plade

1.085,00 kr.

Smart lavt bord, hvor toppen kan tages af og bruges som en bakke

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Cocotte Low Table removable table top, er et smart lavt bord med aftagelig top plade fra Fermob

Cocotte Low Table er et smart lavt bord, hvor toppen kan tages af. Bordet fylder ikke så meget og passer også til en stor potteplante, den passer også perfekt ved siden af en solseng eller til at stille en lampe på. Det lave bord kan bruges indenfor såvel som udenfor. Selv om benene på bordet ikke er så tykke, så står bordet godt og stabilt og det kan bruges som et børnebord. Bordet laves i mange forskellige farver, så det passer ind alle steder.

Bordet kan også bruges som et smart lille sidebord sammen med solsengene, eller sammen med havestolene til hvis de skal stå et sted, hvor der ikke er meget plads, men hvor man har brug for ekstra pladser eller at kunne stille et glas eller krus eller lignende. Bordet er smart idet den kan bruges til flere formå, hvilket gør, at det sparer plads og har flere funktioner der ikke fylder så meget, idet det også kan stå under et bord eller i hjørnet med en potteplante på.

Bordbenene er lavet i stål og toppen i aluminium og måler W44,5 x L55 cm H43,5 cm

Bordet vejer 3 kg

Designet af Studio Fermob

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Fermob Farver

Nutmeg 14, Black Cherry B9, Red Ochre 20, Chili 43, Poppy 67, Capucine 45, Honey C6, Willow Green 65, Cactus 82, Rosemary 48, Cedar Green 02, Acapulco Blue 21, Deep Blue 92, Liquorice 42, Anthracite 47, Storm Grey 26, Lapilli Grey C7, Clay Grey A5, Ice Mint A7, Frosted Lemon A6, Opaline Green 83, Cotton white 01, Black Cherry B9