Caja Company VBC Casa dekorations Citroner

95,00 kr.112,00 kr.

Smarte dekorations citroner i to størrelser

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

VBC Company er dekorations citroner fra Caja Company

Citronerne er lavet i Italiensk Fajance og ligner ægte citroner, de er lavet i to størrelser og passer perfekt til resten af serien med citroner. De kan ligge som dekoration i skåle, på bordet eller i et fad el. Selve serien med citron er lavet i flere størrelser, men med enkelt forskellige designs med bl.a. bladene på skålene. I denne serie er der tre størrelse af skåle med bladene, og tre størrelse af skåle som citron, to store kander og en lille samt citroner som dekoration. Hele serien er lavet i Italiensk fajance og de blander selv deres farver og alt er håndmalet.

Caja Company er et dansk firma, som har specialiseret sig i Italienske designs og mærker. De har rejst rundt og fundet de forskellige mærker og deres design, hvor de derefter har udvalgt det, som de tænker vil passe til deres firma og især kunderne, både fra de skandinaviske lande til de mere sydlige lande. Udvalget af designs spænder over en stor bue, men kendetegnet er primært fajance og terrakotta. Caja samarbejder bl.a. med nogle af de italienske fabrikker i Toscana, hvor det unikke keramik er håndmalet og hånddrejet.

Det er både designs fra de bedste fabrikker til de små værksteder, designs som ellers ikke er set andre steder i Skandinavien og de er også med til selv at udvikle nogle nye designs ud fra kundernes ønsker.

Fajancen kommer fra det nordlige Italien er hånddekoreret og er et gammelt håndværk. Fajancen er kendetegnet ved brændt ler med et hvid tinglasur glasagtigt farveovertræk, der tidligere blev fremstillede kar, fliser ol. Flere fabrikker bruger i dag samme teknik, men til at lave andre ting som lamper, krukker, skåle, krus, kander osv. men med en masse farverige farver som gul, grøn, orange, blå osv.

Yderligere information

Størrelse

Stor, Lille