Caja Company VBC Casa Citron Kande 1 Liter

462,00 kr.

Super sød og smart kande der kan bruges til vand og meget andet

På lager (kan bestilles som restordre)

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
472,00 kr.
Varenummer (SKU): 06.33007 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

VBC Casa Citron kande er en 1 liter kande fra Caja Company

Kanden kan rumme 1 liter og måler 14 cm i højden og er 15 cm i diameter. Kanden kan bruges til alt fra vand til saft m.m. og passer godt sammen med det andet fra serien. Selve kanden er ikke så høj, men er mere bred modsat den anden kande, kanden er gul og håndtaget er lavet som et grønt blad og kanden er hvid nedenunder. Selve serien med citron er lavet i flere størrelser, men med enkelt forskellige designs med bl.a. bladene. I denne serie er der tre størrelse af skåle med bladene, og tre størrelse af skåle som citron, to store kander og en lille samt citroner som dekoration. Serien er lavet i Italiensk fajance.

Caja Company er et dansk firma, som har specialiseret sig i Italienske designs og mærker. De har rejst rundt og fundet de forskellige mærker og deres design, hvor de derefter har udvalgt det, som de tænker vil passe til deres firma og især kunderne, både fra de skandinaviske lande til de mere sydlige lande. Udvalget af designs spænder over en stor bue, men kendetegnet er primært fajance og terrakotta. Caja samarbejder bl.a. med nogle af de italienske fabrikker i Toscana, hvor det unikke keramik er håndmalet og hånddrejet.

Det er både designs fra de bedste fabrikker til de små værksteder, designs som ellers ikke er set andre steder i Skandinavien og de er også med til selv at udvikle nogle nye designs ud fra kundernes ønsker.

Fajancen kommer fra det nordlige Italien er hånddekoreret og er et gammelt håndværk. Fajancen er kendetegnet ved brændt ler med et hvid tinglasur glasagtigt farveovertræk, der tidligere blev fremstillede kar, fliser ol. Flere fabrikker bruger i dag samme teknik, men til at lave andre ting som lamper, krukker, skåle, krus, kander osv. men med en masse farverige farver som gul, grøn, orange, blå osv.