Caja Company Nuova Colì Vintage terrakotta skål Ø 19 cm

130,00 kr.

Smart skål i flere forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • blank
  • blank
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nuova Colì Vintage terrakotta skål Ø 19 cm fra Caja Company

Vintage terrakotta skål er en smart praktisk skål på Ø 19 cm. Skålen kan bruges til alt fra lille salatskål, skål til nødder, morgenmad, eller en snack. Vintagekollektionen bliver lavet i flere forskellige skønne farver der kan mikses på kryds og tværs og den rødlige terrakotta farve kan ses på hele stellet, der er både krus, kander, skåle og fade og så kan det tåle maskinopvask. For at se hele kollektionen, blot skriv, Vintage i søge feltet eller klik på navnet under tilføj til kurv.

Vintagekollektionen er lavet med moderne terrakotta der er fremstillet efter gamle traditioner.

Vintagekollektionen er producerede i Salento der ligger i det sydlige Italien. Salento ligger i ”hælen” på den Italienske ”støvle”, hvis man kigger på et kort.

Vintagekollektion er lavet med et vintage og rustik udtryk, hvilket gør at ikke to er helt ens og udvendig kan noget af glasuren godt se ud som om, at det ikke er malet ordentligt, men dette er en del af designet og charmen.

Terrakotta er kendt for sin rødbrune farve og det bruges ofte til skulpturer eller diverse keramik som tallerkner, krus og skåle, og det bliver også brugt som byggemateriale og fliser.

Terrakotta er porøst ler der formes ind i det ønskede design og tørres for derefter at blive opvarmet enten over brændende materiale som et bål eller i en ovn. Terrakotta kan man enten få glaseret eller uglaseret, det er kun vandtæt, hvis det er blevet glaseret.

Navnet Terrakotta kommer af det italienske sprog og betyder, bagt jorden, Terra betyder jorden og Kotta betyder bagt, så det skal anses som en slags materiale der stammer fra jorden som vi bor på, der er varmebehandlet.

Terrakotta er blevet brugt igennem årtier og har en lang og spændende historie bag sig og det kan findes i lande over hele verden.

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Lyseblå, Aquamarin (Turkis), Rosa, Petrol, Råhvid, Mocca, Gul, Koral