Caja Company Honningkrukke

155,00 kr.

Sød honningkrukke eller til marmelade

På lager

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul

Indpakningsdesign

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
165,00 kr.
Varenummer (SKU): 11.49007 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sød honningkrukke fra Caja Company

Honningkrukken er en sød og fin krukke til honning eller marmelade. Den er lavet i Italiensk Fajance og ligner en bikube med små dekorative bier rundt på den. Toppen er lavet som et lille låg der løftes af så man kan få honningen ud, der er et lille hul ved samlingen mellem låg og krukken så der kan stå en ske i krukken mens låget er på. Selve honningkrukken er i gul/orange farve med søde bier der er sat på krukken rundt på den. Honningkrukken måler 13 cm i højden og 8 cm i diameter. Honningkrukken er lavet i Italiensk Fajance og kommer fra de nordlige Italien. Det anbefales at honningkrukken vaskes op i hånden frem for opvaskemaskinen.

Caja Company er et dansk firma, som har specialiseret sig i Italienske designs og mærker. De har rejst rundt og fundet de forskellige mærker og deres design, hvor de derefter har udvalgt det, som de tænker vil passe til deres firma og især kunderne, både fra de skandinaviske lande til de mere sydlige lande. Udvalget af designs spænder over en stor bue, men kendetegnet er primært fajance og terrakotta. Caja samarbejder bl.a. med nogle af de italienske fabrikker i Toscana, hvor det unikke keramik er håndmalet og hånddrejet.

Det er både designs fra de bedste fabrikker til de små værksteder, designs som ellers ikke er set andre steder i Skandinavien og de er også med til selv at udvikle nogle nye designs ud fra kundernes ønsker.

Fajancen kommer fra det nordlige Italien er hånddekoreret og er et gammelt håndværk. Fajancen er kendetegnet ved brændt ler med et hvid tinglasur glasagtigt farveovertræk, der tidligere blev fremstillede kar, fliser ol. Flere fabrikker bruger i dag samme teknik, men til at lave andre ting som lamper, krukker, skåle, krus, kander osv. men med en masse farverige farver som gul, grøn, orange, blå osv.