Caja Company Fiskeformet fad, lille

195,00 kr.255,00 kr.

Fiskefad i to forskellige farver

Indpakningsdesign

Gaveindpakning

Flot indpakning (10,00 kr.)

  • Gaveindpakning flot
  • Gaveindpakning jul
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fiskeformet fad, er et lille fad til fisk fra Caja Company

Det fantastiske fiske fad kommer i to farver hvidt og blåt, det hvide er blot hvidt over det hele, hvor det blå er mere udformet igennem farverne, den blå farve nuancere i de to blå farver og fremhæver bl.a. fiskeskællet og gællerne mere, samt fadet har en mørk kant hele vejen rundt og øjet er tegnet op. Fadet findes også i en større udgave, som man kan se her på siden under Mærker Caja Company eller man i søgefeltet skriver, Fiskefad og så kommer det frem, det er ca. 10 cm længere end dette og kommer også i de to farver.

Fadene er alle lavet i fajance og farvet, fajancen kommer fra det nordlige Italien er hånddekoreret og er et gammelt håndværk. Fajancen er kendetegnet ved brændt ler med et hvid tinglasur glasagtigt farveovertræk, der tidligere blev fremstillede kar, fliser ol. Flere fabrikker bruger i dag samme teknik, men til at lave andre ting som lamper, krukker, skåle, krus, kander osv. men med en masse farverige farver som gul, grøn, orange, blå osv.

Caja Company er et dansk firma, som har specialiseret sig i Italienske designs og mærker. De har rejst rundt og fundet de forskellige mærker og deres design, hvor de derefter har udvalgt det, som de tænker vil passe til deres firma og især kunderne, både fra de skandinaviske lande til de mere sydlige lande. Udvalget af designs spænder over en stor bue, men kendetegnet er primært fajance og terrakotta. Caja samarbejder bl.a. med nogle af de italienske fabrikker i Toscana, hvor det unikke keramik er håndmalet og hånddrejet.

Det er både designs fra de bedste fabrikker til de små værksteder, designs som ellers ikke er set andre steder i Skandinavien og de er også med til selv at udvikle nogle nye designs ud fra kundernes ønsker.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Blå