Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger:

Design Butikken Anton registrerer dit navn, din e-mail adresse, din fysiske adresse, samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men Design Butikken Anton beholder registreringen i fem (5) år. 

Din adresse:
Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Den skal vi bl.a. bruge, hvis vi senere skal sende en check, hvis en vare ikke kan leveres.

Dit telefon nr og din e-mail:
Både dit telefonnummer og din e-mailadresse er vigtige, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som er din garanti for, at du har bestilt varen.

Kreditkort:
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Leveringsadresse:
Din leveringsadresse, kan i visse tilfælde videregives til vor grossist, hvis varen sendes direkte fra grossisten.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salgs- og Markedsføringsafdelingen, samt bogholderiet.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Design Butikken Anton, har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Design Butikken Anton via vor email: info@designbutikkenanton.dk.

Cookies:
Når der lægges varer i indkøbskurven, bruger systemet cookie i forbindelse med sessionen, men kun i den tid du befinder dig på siden. Der gemmes ingen oplysninger omkring den maskine der handles fra, og når browseren lukkes, bliver alle oplysninger om din maskine slettet.

Logstatistik:
Der bruges logstatistik på Design Butikken Anton. Det betyder, at et statistik-system opsamler informationer, der kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af siden det forlades, m.m.
Logstatistikken anvendes med det formål at optimere websiden og dets funktionaliteter, og bruges til at personalisere markedsføringen mod brugeren samt at skabe øget brugervenlighed på siden.

Betaling

Betaling kan ske med Dankort, Visa og Euro/Mastercard

Betales der med betalingskort, er De altid sikret mod misbrug. De har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når De modtager Deres betalingsoversigt. De har ingen selvrisiko i tilfælde af, at Deres kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benyttes SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er De bedre sikret end i den fysiske verden, hvor De har en selvrisiko hvis Deres Dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data, De sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Design Butikken Anton eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Design-Butikken.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det De har godkendt ved købet.

Levering

Forsendelse:
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 4-6 hverdage. For Belysning vil leveringstiden dog være ca. 3-4 uger. Er en vare forsinket, vil De, så vidt det er muligt, få besked via e-mail.
Varerne bliver leveret med Postnord eller fragmænd. 

Der pålægges ikke eksp. gebyr.

Fragtgebyr for forsendelser til Færøerne, Grønland og udlandet ifølge nærmere aftale.

Forsinkelse:
Hvis hele forsendelsen forsinkes, har De ret til at hæve handelen, også selvom forsinkelsen ikke er væsentlig for Dem.

Transportskader:
Når De modtager varen, skal De med det samme undersøge om kartonen er beskadiget/har synlige skader. Er dette tilfældet, skal De notere dette på fragtbrevet, eller bede transportøren tage pakken med retur.
Endvidere skal De indenfor 8 dage fra modtagelsen, undersøge varen og meddele eventuelle transportskader.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Faktura gælder som garantibevis.

Reklamationsretten betyder, at De som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. De skal reklamere inden rimelig tid efter De har konstateret manglen.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven har De 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt De modtager varen.

Varen skal ifølge loven “returnes i væsentlig samme stand som den modtages”.

De må altså gerne pakken varen ud, så længe De kan returnere den i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis De bruger varen, da det vil formindske varens salgsværdi.

Ved specialfremstillede varer gælder fortrydelsesretten ikke.

Jieldé lamper:
Alle lamper fra Jieldé er fra fabrikkens side fastspændt i kasserne, således at de ikke beskadiges ved transport. For at lamperne kan returneres under “fortrydelsesret” må disse bånd IKKE brydes.

E-markedsføring

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud m.m.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt “ja tak” hertil når du taster dine kundeoplysninger.

Nyhedsbrevet udsendes ca. 4-6 gang om året

Aftaleindgåelse

Priser:
Alle priser er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told, m.m.

Sortimentet og priser ændres løbende og uden varsel. De er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Hvis varen skulle falde i pris i perioden mellem bestilling og levering, er De sikret den laveste pris.

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og eventuelle forhøjelser af fragtpriser, bankgebyrer mm.