Om os

I Design Butikken Anton forhandler vi unikke designmøbler til kunder i hele landet.  
I vores webshop finder du et nøje udvalgt sortiment af pæne og stilrene produkter, men også skæve og sjove ting, hvor det godt må stikke lidt af. Gå på opdagelse i vores webshop. Se f.eks. vores mange farverige designmøbler fra det anerkendte franske møbelhus Fermob. Du finder en række unikke designs, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. 

Historien

I dag er Design Butikken Anton en livlig webshop med et flot udvalg af designs til boligen og haven. 
Dette har vi dog ikke altid været. Vores forretningseventyr begyndte tilbage i 2004, da min mand og jeg åbnede butikken Anton på Nørre Allé i Århus. Her ønskede vi at sælge belysning – både nye designlamper og vintagelamper – ”små møbler”, havemøbler og anderledes ting til hjemmet. Det førte dengang til et godt samarbejde med mærker såsom Jielde, Azimut, Koziol m.m. 

I år 2006 åbner vi webshoppen design-butikken.dk.

I slutningen af 2007 åbner vi butikken ”Gamle Anton” i Århus, hvor vi sælger vintagelamper – primært fra Tyskland og Frankrig. I 2013 vælger vi, af personlige årsager, at lukke begge fysiske butikker, Anton og ”Gamle Anton”. Den digitale webshop, design-butikken.dk, forbliver dog åben. I dag driver vi den med stor kærlighed til de flotte designprodukter, vi sælger. 
Tag et kig rundt på hjemmesiden, og find et lækkert design til dit hjem. 

Personerne

Fra 1. januar 2019 består Design Butikken Anton af:

  • Dorte Albeck – Indehaver og salg
  • Helene Hansen – Webansvarlig og salg