Om os

Design Butikken Anton er en livlig fysisk butik samt webshop med et flot udvalg af designs til boligen og haven. I Design Butikken Anton forhandler vi unikke designmøbler til kunder i hele landet.  
I vores fysiske butik og webshop finder du et nøje udvalgt sortiment af pæne og stilrene produkter, men også skæve og sjove ting, hvor det godt må stikke lidt af. Gå på opdagelse i vores webshop eller kig forbi den fysiske butik. Se f.eks. vores mange farverige designmøbler fra det anerkendte franske møbelhus Fermob. Du finder en række unikke designs, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. 

Historien

Vores forretningseventyr begyndte tilbage i 2004, da min mand og jeg åbnede butikken Anton på Nørre Allé i Aarhus. Her ønskede vi at sælge belysning – både nye designlamper og vintagelamper – ”små møbler”, havemøbler og anderledes ting til hjemmet. Det førte dengang til et godt samarbejde med mærker såsom Jielde, Azimut, Koziol m.m. 

I år 2006 åbner vi webshoppen design-butikken.dk.

I slutningen af 2007 åbner vi butikken ”Gamle Anton” i Århus, hvor vi sælger vintagelamper – primært fra Tyskland og Frankrig. 

I 2013 vælger vi, af personlige årsager, at lukke begge fysiske butikker, Anton og ”Gamle Anton”. Den digitale webshop, design-butikken.dk, forbliver dog åben. I dag driver vi den med stor kærlighed til de flotte designprodukter, vi sælger. 

I 2018 får vi oprettede en side på Facebook “Design Butikken Anton” og Instagram “designbutikkenanton” begge steder har vores kunder nu mulighed for at følge os, samt holde øje med nyheder og gode tilbud.

I 2019 åbner vi igen en fysisk butik, som befinder sig i Odder 20 km syd for Aarhus. Udvalget er fortsat det samme fantastiske farverige og unikke udvalg som vi havde i butikken, da den lå i Aarhus. 

Tag et kig rundt på hjemmesiden eller kig forbi butikken, og find et lækkert design til dit hjem. 

Vi støtter

Design-Butikken.dk støtter Julemærkehjemmene
blank