Der er 29 varer.

Fermob havemøbler forhandles online

Det primære materiale i Fermob havemøblerer metal, stål og aluminium. Fermob sprøjter deres møbler med en speciel maling og behandling for udendørsbrug for at undgå rust samt en anti UV-belægning for at sikre, at de franske havemøbler kan tåle at stå ude uden at miste farven. Den eneste rengøring møblerne behøver er en våd klud. Møblerne skal helst stilles indendørs over vinteren her i Skandinavien.

Køb Fermob havemøbler hos os

Vi forhandler et udvalg af forskellige serier af Fermob havemøbler online, men vi kan selvfølgelig skaffe de andre serier hjem, hvis det ønskes. I så fald bedes du kontakte vores kundeservice på 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.

Underkategorier

 • Balad
 • Bistro
  Fermob Bistro Bistro caféstole og -borde fra Fermob er møbler som kan tåle det danske vejr. De kan tåle at stå ude det meste af året, uden at blive ødelagt, men da de er lavet af stål, har de bedst af at stå indendørs om vinteren. Fermob's farver er 100% UV-resistente, som bevirker at den beholder sin friskhed på trods af vejret. Baggrunden er kvaliteten af den type maling, der anvendes på møblerne: 100% polyester, bagt, blyfri coating, som gør overfladen behagelig at røre ved og særdeles hårdfør. Bordene findes i 10 størrelser - 4 runde, 2 kvadratiske, og 4 rektangulære. Både borde og stole kan leveres i 24 forskellige farver.
 • Luxembourg
  Fermob Luxembourg Luxembourg havestole og -borde fra Fermob er møbler som kan tåle det danske vejr. De kan tåle at stå ude hele året, uden at blive ødelagt. Fermobs farver er 100% UV-resistente, og holder sin friskhed på trods af vejret. Baggrunden er kvaliteten af den type maling, der anvendes på møblerne: 100% polyester, bagt, blyfri coating, som gør overfladen behagelig at røre ved og særdeles hårdfør. Stellet er af aluminium, hvorfor møbler er ganske lette.Bordene findes i 4 størrelser. Stolene findes i 2 modeller - med og uden armlæn.  Både borde og stole kan leveres i 24 forskellige farver.
 • Plein Air
 • Sixties
 • Surprising
 • Fermob Farver

Varer sidevis

Varer sidevis