Mærker

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Alessi
  Alessi – et eksklusivt design Alessi er et italiensk produceret design, der har eksisterede siden 1921. Giovanni Alessis er manden bag det eksklusive mærke, det var hans passion for kvalitet af det fineste af håndværk. Køb produkter fra Alessi online hos os Vi fører et udvalg af Alessis’ serier til en attraktiv pris online, så du vil kunne finde en blanding af produkter, uanset om det er til køkkenet, badeværelset eller stuen som interiør. Se hele udvalget her på vores shop. Vi leverer til kunder i hele landet. Hvis du ikke lige kan finde det Alessi-produkt, du søger, så er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Azimut
  Azimut lampe i et fransk design forhandles online Azimut er kendt for sit karakteristiske design af lamper, der består af to halve kugler, hvor den ene er fod, og den anden er lampen i sig selv. Køb en Azimut lampe til en fordelagtig pris En Azimut lampe en lampe, der kan tilpasses ens behov, uanset om det er væglampe, bordlampe eller loftlampe. Lampen er designet med en magnet mellem de to halvkuglers metalflader, der gør, at lampen kan flyttes rundt, og dens spotlight gør, at lyset kan fokuseres på et bestemt sted. Vi forhandler lamper fra Azimut til fordelagtige priser online her i vores shop. Lampen kan flyttes 360 grader rundt på halvkuglen. Touch lampen har en indbygget tænd og sluk funktion samt lysdæmper, så man ikke behøver nogen kontakt. Ved spørgsmål kan vi kontaktes på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Fermob
  Fermob havemøbler forhandles online Det primære materiale i Fermob havemøblerer metal, stål og aluminium. Fermob sprøjter deres møbler med en speciel maling og behandling for udendørsbrug for at undgå rust samt en anti UV-belægning for at sikre, at de franske havemøbler kan tåle at stå ude uden at miste farven. Den eneste rengøring møblerne behøver er en våd klud. Møblerne skal helst stilles indendørs over vinteren her i Skandinavien. Køb Fermob havemøbler hos os Vi forhandler et udvalg af forskellige serier af Fermob havemøbler online, men vi kan selvfølgelig skaffe de andre serier hjem, hvis det ønskes. I så fald bedes du kontakte vores kundeservice på 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Horredsmattan
  Horredsmattan – køb et svensk plastiktæppe Horredsmattan er et svensk produceret mærke, der har eksisteret siden 1956. Det var brødrene Brogeby, der i 1956 faldt over et parti usolgte regnjakker, som de klippede i strimler og flettede til tæpper - dette var begyndelsen af Horredsmattan. Stort udvalg af Horredsmattan online Vi er altid klar med råd og vejledning, og du kan se vores udvalg af tæpper fra Horredsmattan her i vores shop. Hvis du ikke lige finder det produkt eller den størrelse, du ønsker, så er du velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 30 23 97 41 eller ved at skrive til e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Jieldé
  Jieldé lampe forhandles online Hos Design Butikken Anton kan du finde præcis den Jieldé lampe, du drømmer om. Jieldé lampen er en ægte fransk designklassiker fra 1950'erne. Lampen er formgivet i et tidløst, industrielt design, der fremstår lige så friskt og moderne i dag, som dengang designet så dagens lys. En Jieldé lampe er desuden berømt for sin gode kvalitet, der holder i rigtig mange år. Lampen kan både bruges som væglampe, loftlampe, bordlampe eller standerlampe. Kontakt os for yderligere information om Jieldé lampen Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores udvalg af lamper. Ring på telefon 30 23 97 41 eller skriv til e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Koziol
  Koziol – tysk design til en fordelagtig pris Koziol er blevet udviklet og produceret i byen Odenwald siden 1927. Koziol er et ikke blot praktisk, men også et sjovt og fedt design på samme tid. Koziol ser deres designs som værende praktisk kunst, forstået på den måde, at frem for at gemme ting til dit køkken eller badeværelse af vejen, så står de fremme som dekorativt interiør. Stort udvalg af produkter fra Koziol online Koziol har et meget stort udvalg af produkter. Udvalget dækker diverse ting til køkkenet, badeværelset, børneværelset og stuen. De har ligeledes fremstillet dekorative ting, der kan bruges som interiør samt en helt del juleting. Kontakt os på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk, hvis du har nogle spørgsmål.
 • LaCafetière
 • Leopold Vienna
  Tilbehør til boligen fra Leopold Vienna Navnet Leopold Vienna står for smart og moderne tilbehør til den sociale og luksuriøse livsstil (Bon Vivants). Deres produkter retter sig både til de professionelle og de mere entusiastiske personer, samt til personer der blot kan lide et lækkert design. Stort udvalg af tilbehør fra Leopold Vienna online Leopold Viennas sortiment dækker blandt andet over produkter til dit køkken, herunder frugtkurv, askebæger, kaffe og te m.m. samt ting til bar og cocktail; køb eksempelvis en shaker eller isknuser hos os. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Present Time
  Present Time Design forhandles online I 1980’erne startede et firma, der hed Kaleidoscoop. Firmaet fik succes og fusionerede senere med firmaet Clockwork og skiftede til et fællesnavn, Present Time. I 1999 købte de to andre firmaer; Karlsson og Leitmotiv. Mærkerne er forsat i produktionen og sælges under deres respektive navne. Present Times forhandler blandt andet boligtilbehør til en attraktiv pris. Køb produkter fra Present Time Design hos os Karlsson har et bredt udvalg af forskellige typer ure. Leitmotiv er møbler eller belysning. PT er interiør i form af lysestager, de kendte farvede kopper i tårn eller knagerækker. Silly er lommeregnere i kæmpe størrelse, aber som knagerække til døren eller vækkeur i miniature størrelse. Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Stuff Design
  Stuff Design – køb et skærebræt i træ Stuff Design er et moderne dansk familiefirma med over 10 års erfaring indenfor udvikling, design og produktion af dekorativt interiør. Stort udvalg af produkter fra Stuff Design forhandles online Hos Design Butikken Anton har vi valgt at forhandle udvalg af Stuff Designs utrolig flotte spækbræt til en attraktiv pris online. Materialerne er enten Akacietræ eller Indisk Rosentræ, der enten er behandlet eller ubehandlet. Stuff Design anbefaler, at man smører spækbrætterne med rapsolie, og at de vaskes efter brug. Kontakt os på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk, hvis du har nogle spørgsmål.
 • The Oak Men
 • THPG
  THPG – traditionelt og moderne boligtilbehør THPG har eksisteret siden 1925 og fremstiller enkle, lækre og klassiske designs, der passer ind i det moderne og traditionelle hjem. Køb tilbehør til hjemmet online THPG har et blandet udvalg af tilbehør til hjemmet, herunder lyskontakter, inden- og udendørslamper, håndtag til døre samt badeværelsestilbehør til en fordelagtig pris. Vi har taget et udvalg hjem, som du kan se her på denne side, men hvis det er noget bestemt du leder efter, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan finde en løsning. Ring på telefon 30 23 97 41 eller skriv til e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Tolix
  Tolix stole forhandles online Her på denne side kan du finde vores store udvalg af de spændende og moderne Tolix stole. Tolix stole kan blandt andet bruges som barstol skammel, taburet eller almindelig stol, og de findes i mange forskellige farver. Køb Tolix stole til en fordelagtig pris hos os Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores Tolix stole, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til din bestilling, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 30 23 97 41 eller e-mail info@designbutikkenanton.dk.
 • Topp Arts
 • Åsas Tomtebod