Der er 3 varer.
Jieldé

Jieldé lampe forhandles online

Hos Design Butikken Anton kan du finde præcis den Jieldé lampe, du drømmer om. Jieldé lampen er en ægte fransk designklassiker fra 1950'erne. Lampen er formgivet i et tidløst, industrielt design, der fremstår lige så friskt og moderne i dag, som dengang designet så dagens lys. En Jieldé lampe er desuden berømt for sin gode kvalitet, der holder i rigtig mange år. Lampen kan både bruges som væglampe, loftlampe, bordlampe eller standerlampe.

Kontakt os for yderligere information om Jieldé lampen

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores udvalg af lamper. Ring på telefon 30 23 97 41 eller skriv til e-mail info@designbutikkenanton.dk.

Underkategorier

  • Signal
    Jieldé SignalJieldé Signal lampen er designet i 2003, som en "lille" udgave af den traditionelle Jieldé LOFT lampe. Alle lamperne er lavet af metal, med porcelainsfatning til 40W, E14.
  • Loft
    Jieldè LOFT Jieldé LOFT blev designet i 1950 af Jean-Louis Domecq, og har været i produktion lige siden. Jieldé LOFT hører dermed til én af de "oprindelige arkitektlamper", og blev da også, af kunderne, kaldt "La Standard". Da Jean-Louis Domecq designede LOFT, var den tænkt som en arbejdslampe, og skulle derfor kunne stå for megen slidtage. Derfor er ledningerne støbt ind i "armene", og strømmen ledes fra arm til arm via 2  metalskiver i hvert led. Alle lamperne er lavet af metal, med porcelainsfatning til 100W, E27. Alle lamperne er udstyret med en etiket med serienummer. Serien består af væg-, bord- og gulvlamper, som idag kan leveres i en del farver, samt krom og børstet stål. De oprindelige farver var wespagrøn og grå.
  • Suspensions